www.flickr.com
"Sahabat umpama baju yang kita pakai. Ia melindungi kita, mengindahkan kita, menjadikan kita sempurna di mata orang lain"

09 May 2010

Proposal berjalan2 melihat alam


 

Tempat : Sekitar Pulau Pinang Pulau Mutiara..hehe

Tarikh: To be announce after discuss dgn mereka2 yg terlibat

Tempat tinggal : Cadangan adalah untuk menyewa apartment di Sri sayang Resort Apartment atau pon di Bayu emas apartment. Rate utk apartment 3 bilik adalah dalam range RM 200-RM250 semalam. Sila nengok dkt sini http://www.srisayangresort.com/


 



 

Antara aktiviti yang di cadang kan adelah…jeng jeng jeng :


 

1) Melepak di apartment sambil borak2…

2) Barbeque di tepi pantai yang indah..ermm tk bape nk indah sgt la..tpi boleh la dari tkde.n maybe kite leh arrange games dkt pantai tu..

3) Aktiviti makan2 di sekitar Penang.Org byk ckp dtg penang ni kena try seme tmpt makan..sbb mmg byk tmpt makan terbaekkk dari ladang.

4) Bowling tournament kot..

5) Berjalan2 dkt night market n bazaar untuk aktiviti membeli dan belah kalo tak beli.

6) Dinner buffet dkt Seoul Garden Gurney.Mengapa pilih tempat ni..sbb tempat ni mmg best utk kite lepak ramai2 dgn kwn2 n pastu makan makan makan .borak borak borak borak smpi kedai tu tutup.n price dia pon affordable .dkt sini diorg sediakan bahan2 n kite msk sendiri ape yg kite nak makan.leh masak secara steamboat or grill..hehehe.


 


 



 


 


 


 

7) Pastu jalan2 la dkt sekitar penang ni..naik beca ke ape ke…


 

Budget lak kan :


 

Barbeque: RM 10 ++


 

Seoul Garden Buffet: RM 30++


 

Apartment for two night: RM 100 ++ (depends pada bape ramai yang joint)


 

Bowling for two games: RM 10++


 

Total : RM 150++ per pax.


 


 

Senarai Para Peserta:


 

1) Annis Diana( saya @ p)

2) kak miey( santun_gurl) @ kak sopan sutun

3) Tasha Leow


 

9 comments:

fazrin2211 said...

bila tu? Klu kat apartment sri syg tu ok gak.tiap2 minggu pi sana,ada site kat atas bumbung dia,leh tido dlm cabin je,hehe.bila nak pi ?

@wEkc@sPeR said...

tu yg tasha post kt blog faz...nk bincang tarikh yg sesuai....tp klo leh wat la dlm bulan june...ada cadangan?

fazrin2211 said...

takde hal

Haida SyuhaDa said...

mcm menarik jek...leh join ke..ada syarat2 ke..muahahaha

fazrin2211 said...

boleh..syaratnye...kena datang penang,hehehehe

princess said...

korg..p dh tnye apartment tu .utk 2 malam ..aprtment 3 blik rm500..tpi nk kena book awl la..kalo bleh dlm this week..sbb tkt cuti skolah nnti dh penuh..korg serius ke nak join ni.sbb nk book aprtment dah..date yg di cadangkan adelah 18- 20 June.jumaat smpi ahad..ataupon just buat sbtu n ahad..sesape yg dtg dr luar penang maybe bleh bertolak malam jumaat tu..

Natasha said...

apsal sampai rm500 p? amik yg depan hard rock hotel tu la... rm200 je... 3 bilik....

Dulu,Kini&Selamanya said...

irwan 012-2025278
mazwan 012-3942883
mazlan 013-2831292

MBAH JAYA WARSITO said...

KAMI SEKELUARGA TAK LUPA MENGUCAPKAN PUJI SYUKUR KEPADA ALLAH S,W,T
dan terima kasih banyak kepada AKI atas nomor yang AKI
beri 4 angka [8005] alhamdulillah ternyata itu benar2 tembus AKI.
dan alhamdulillah sekarang saya bisa melunasi semua utan2 saya yang
ada sama tetangga.dan juga BANK BRI dan bukan hanya itu AKI. insya
allah saya akan coba untuk membuka usaha sendiri demi mencukupi
kebutuhan keluarga saya sehari-hari itu semua berkat bantuan AKI..
sekali lagi makasih banyak ya AKI… bagi saudara yang suka PASANG NOMOR
yang ingin merubah nasib seperti saya silahkan hubungi KI DARSA,,di no (((085-321-606-847)))
insya allah anda bisa seperti saya…menang NOMOR 770 JUTA , wassalam.

Blog Widget by LinkWithin