www.flickr.com
"Sahabat umpama baju yang kita pakai. Ia melindungi kita, mengindahkan kita, menjadikan kita sempurna di mata orang lain"

05 January 2009

Mengimbau kenangan! jiwang.la

Dah setahun la jiwang.la, tu belum campur jiwangchat.org dulu tu,
byk kenangan, disni aku kenal ramai org , disini gak tempat aku mula2 chat, skrg dah ada ym , boleh melalak pakai ym, lupa daratan la,wakakaka.. kawan2 lain pun ada gak lupa, bukan aku sorang je..ni antara member yang aku kenal di jiwang.
all777, krull, najla aka noa,princess, kua, jamiezah, ichi, rose, princess, , fura, blurr, kaler biru, kak eja, eddy, mistik, eka bihun, auni, fiqa, amza,phan, vin, nesa, ebu, mike, cik D, del, dayah,diana kambeng,nadia, ekin nasi ayam, noreez,mira, nenek kebayang, lis79, putera derhaka, hyfa, aduka jingga, reen, ronny, ku2berahak lost, blue, mie,liz,nek su,nor,girl,syita, ceng, aboy dan kawan dia, aaaaaa ramai lagi tak ingat. masa cemburukan kite, keris pun dah semakin berkarat tu,wakakaka. jgn lupa id aku, an2raya melilau..muahaha, skrg dah guna fazrin2211, maklum la, dah tua, taknak jadi hantu dah!




mengimbau kenangan!

4 comments:

kua_92 said...

huhuhu..ader gak nama aku..wakakak..thankz..

miss.4kul4h said...

waaa.. wlaupn aku x laa sefemes kowang.. name aku ko sebut gak faz.. thnkssss.. aku pn windu fazz.. windu kt mmber2 lame.. kt knangan msa kite2 kt jiwang dulu.. sweet sgt.. nice knal dgn kowang smua wlau x pnah bsua muka..

ciK kuNtum.... said...

ekin nasi ayam tu aku ker???
kaler.. kat jiwang aku pakai id ekin nasi ayam ke???

fazrin2211 said...

wakakakaka nasi ayam!

Blog Widget by LinkWithin