www.flickr.com
"Sahabat umpama baju yang kita pakai. Ia melindungi kita, mengindahkan kita, menjadikan kita sempurna di mata orang lain"

28 June 2009

vio balik malaysia???

bulan 7 2009?? ye ke?

4 comments:

prima_chrome said...

tu kita tak tau lagi .. sama2 kita lihat :D .. aku tau korang rindu kat aku (cakap dengan nada yang perasan best) huhu ..korang doa2 la aku x kena repeat paper sebab bila aku kena repeat paper akan berlaku :

1. aku pulang lewat ke malaysia, sebab re-sit exam akan diadakan dalam bulan 8

2. aku kena extend tiket , dan itu amat memerlukan kos yang tinggi utk meng"extend" tiket ...

3. kalau aku re-sit paper, kena tunggu result plak .. dlaam bulan 9 camtu ..so, kalau aku dapat balik pun , cuma sambut puasa kat malaysia dalam beberapa hari jerk, lepas seminggu raya, aku kena balik mesir balik ..

fazrin2211 said...

aku harap2, semua perkara diatas takkan terjadi..good luck!!!

Natasha said...

tudia... ni komen ka karangan? wei ang ngorat ja sapa2 keja airlines... konpem dpt murah!hahahaha

fazrin2211 said...

oopss tasha ....cadangan ditutup!

Blog Widget by LinkWithin