www.flickr.com
"Sahabat umpama baju yang kita pakai. Ia melindungi kita, mengindahkan kita, menjadikan kita sempurna di mata orang lain"

12 July 2008

Sakoz FM?? 12/07/08

huh!....nak cari parking...nak cari parking....akhir...'tut' bunyi kereta dikunci, rokok?habis?apa susah, pegi beli kat tingkat bawah sebelum ke bowling, ermm...dah sampai pun, huh beyla..org pertama kami nampak..cis..tak perasan budak ni..wakakakakaka..takpalah..tunggu dan lihat, aik?qiqi plak pergi menyapa beyla..haha..okla, kemudian, 1 demi 1 bebudak sakoz, kami jumpa.ahhh rasa malu le pulak..?hmm malu?sampai bila nak malu, alang2 dah sampai, buat muka tak malu je la kan..hehehe..so, siapa yg ada malam tu?fa, manje, hafiz,apis?, kimi, beyla, anie jhr, raja ego, lost, wan10sen(abg camera 1),sham(abg camera 2), nadia, kak ju(nak kena cekik), kak siti x 2, snake dan nai yang datang lambat & mahluk2 yang lain(tak ingat nama), thanks to all sakoz & organizer coz melayan kita org dengan baik,'hehe kita org bukan takmo join, usya line dulu...insya'Allah lepas ni kita org join k, apa2 pun, nampak gayanya..sakoz telah berjaya menganjurkan aktivi ini dengan berjaya, tahniah, tahniah juga kepada pemenang, terutamanya pemenang longkang terbanyak,hehehe.teruskan perjuangan anda, kita org, akan terus menyokong, dan terima kasih juga,MAKAN(icon air liur meleleh),ini adalah pertama kalinya aku, ferol, qiqi, vio menjejakkan kaki di gath sakoz...walaupun tak main. lepas ni, kalau ada apa2, jemput2 la ye.

Thanks sakoz.fm, "Majulah radio untuk DJ, Majulah DJ utk pendengar"

full pic Flickr: Photos from an2@faz

9 comments:

bErAkit kE LaNgit said...

malam tuh aku naik segan..huhu ~' tapi makan sampai dua pinggan..ape nak segan..kita kan kawan2..anyway thanks tu azrin..

bErAkit kE LanGIT said...

thanks juga diucapkan kepada organizer SAKOZZ community yang sudi membelanja kami makan..budi baik anda x kami lupakan ..

Taman Seri Jenaris said...

makan, wakakakkaa...itu yg best tu,hehe, selain tu, dapat gak jumpa org yg selama ni dapat dgr sore je..heehehe.best2

fazrin said...

uhhhhh, terasa nikmatnya...

halusinasiku said...

best seh bowlng@sakoz rugi kalau tak p.. lalalala.. tp aku ni geram jer ngn fazrin ni... sengal... nama org len dia bubuh .. nama aku punya cun tak nk bubuh...cm nk sipak jew... erkkkkkkkkk!! geram tahap gaban!!!

nitestalker said...

best...best...memang sempoi... aku pon baru 2nd time join diorang.. tp jumpa snake dah berkali2, eheheh anyway mmg happening group nie... hope lepasnie ada la geng2 yg boleh organize program utk sakoz lak... insyaAllah happening cam bowling gak...

fazrin said...

tq kawan2, cyg korang k

F..a..i..R._.R..o..L..L™ said...

memg betul2 aku spent quality time mlm tu..huhu...TQ to all..i lap u all.. mua mua mua..

fazrin said...

quality time tu apa??? mutu keunggulan masa ke?

Blog Widget by LinkWithin