www.flickr.com
"Sahabat umpama baju yang kita pakai. Ia melindungi kita, mengindahkan kita, menjadikan kita sempurna di mata orang lain"

07 July 2008

Medan ikan bakar "PERNU" ,Melaka

Pada 5/7 yg lepas..satu perjumpaan gathering kecil-kecilan telah diadakan..
seramai 9+3=12(nai 999 & friend) orang telah menyertai gathering tersebut..perjalanan dari shah alam bermula pada pukul 1:30 petang, selepas terima call dari krull, wakakaka semua kelam kabut baru bangun tido, sebab dalam perancangan kita org bercadang bertolak petang..perjalan di mulai dgn menaiki kereta krull_mania, ditemani oleh saya dan feroll..pada jam 3:00 kami telah sampai ke apartment yg telah disponser oleh krull..pada sebelah malamnya, lost_soul, penn, feroll, krull, nai, vin (sponsor besar majlis makan ikan bakar), all 777 dan mie serta eja yg sponser puding yg lazat, makanan malam tu(ikan beso 3 ekor(siakap,jenahak)+1, sotong goreng, kijang'kupang',air tembikal, air kelapa, fresh oren, udang sambal & lain,telah menyertai majlis tersebut..walaupun vin sedang demam diwaktu itu, beliau cukup gembira dgn kehadiran tetamu yg hadir. selepas melantak dengan sepuas puasnya..sampai dah tak larat nak berjalan la, kita org balik ke hotel apartmen & bersembang sampai jam 8 pagi(kisah karut la'angan-angan jadi kaya', kisah hantu la, macam2 ada. keesokkan harinya, kita org dapat lagi sponser, nasi gorang dari kak eja..nyum2...bangun tido terus melantak..wakakakakakaka.. sebelum pulang, sempat kita org bermain golf(naik kereta golf pegi main golf) & pingpong, huhu main golf tu yg tak tahan tu...jam 3 petang, kita org bergerak pulang ke rumah masing2.

thanks vin(sponser ikan bako)
thanks kak eja(sponser puding & nasi goreng) walaupun tidak dapat hadir makan2.
thanks krull(sponser minyak, tol, hotel)
thanks kawan2 yang lain(ferol, faz, phan, lost & ........., yang sponser perut,wakakakakaka(all & mie yang terpaksa balik awal, nai 9 yang terpaksa makan ber-3 sahaja, tu la sapa suruh datang lambat. apa2 pun tq pada semua yg terlibat.

10 comments:

fazrin said...

aku puas...yeye..aku puas makan..tq

geli mat said...

geli2 mat

bErAkit E LaNgit said...

huhu ~ bestnya...makan2 eh ?? huhu..nak ikutt...

princess8185 said...

huhuhu...bestnye..tgk vin kat tepi umah kecik tu dh rupe sang kelembai pon ade..hehe..

Anonymous said...

wakakakkak.....insyaallah ade rezki lbh nnti...aku wat lg...haha

F..a..i..R._.R..o..L..L™ said...

memg kenyang..memg best..memg sedap..papepun..."air basuh tgn xde..aku tebalik kan meje"wakakakkakakakakaka!!!!!

LoVe Is BaBy said...

sedap betul la abg faz mkn ikan bakaq
'PERNU'

hartini said...

huhuhuh...ferol tebalikkan meje..mmg gelabah aaa ko nih feroll..suke tol tgk ko gelabah2 cmni..hahhaha..gelabah2 ttp controL macho.wakakakka

halusinasiku said...

bab2 mkn je aku tinggal... cett.. saje aa korng ni nk suh aku diet2.. cet.... mak aku kata klu rs nk mkn, mkn je... lalalallaa

fazrin said...

halusinasi ni sapa..kecoh ar,,wakakakaka

Blog Widget by LinkWithin