www.flickr.com
"Sahabat umpama baju yang kita pakai. Ia melindungi kita, mengindahkan kita, menjadikan kita sempurna di mata orang lain"

28 June 2008

Sungai Congkak 28hb ym & jiw gath

Kul 8 pagi, bergerak,Perancangan utk ke sungai manggis kali ke-2 tidak menjadi, kerana tempat dituju telah ditempah,
akhirnya kita org bersetuju dengan cadangan vio utk ke sungai congkak, sampai di sungai congkak, masing sibuk membawa barang masing2, aku cuma bawa arang dan camera sahaja, manakala ferol, dengan ayam bbq,vio bersama air2, qiqi, bersama tikar yg bapak besarnya, nesa dan dayah membawa makanan yg dimasak oleh mereka berdua.kami terus bergerak mendaki jauh keatas, fuhh sungguh memenatkan, pelbagai halangan ditempuhi, akhirnya kami tiba di atas, dan jumpa port baik punya walaupun bukan destinasi yg hendak dituju, fuh lega.masing2 memulakan tugas, arang dihidupkan, sambil menikmati suasana air terjun yang sungguh nyaman, tentunya dapat melupakan segala masalah.huh! bbq sudah siap utk dimakan, 'wah sungguh enak skali ramuan ayam ferol', ditambah pula dengan nasi goreng cendawan masakan nesa & roti sardin masakan dayah..fuhh...kembung perut. aktiviti seterusnya, apa lagi, terjun2, pose2, sampai tak perasan dah kul 2, rasa belum puas menikmati suasana begitu.lebih kurang 2.30 kita org bergegas pulang ke shah alam. hope kawan2 semua happy ok, mungkin masa kita semakin singkat utk buat semua ni, nanti kita akan ada tanggungjawab utk diuruskan.so kita gunakan masa yang ada ini sepuas2nya..tq all my FRIEND. Kenangan bersama pasti takkan dilupakan.that all not about love, just become best friend.

ps: jgn lupa komen k
full pic <--here

4 comments:

Anonymous said...

ehhh bestnyew..huhu ~ kenangan ydgx dapat dilupakan,...cabaran meniti and panjat atas kayu balak yg licin..hehe..tq fazz coz sudi sama2 merasakan pengalaman yg menarik + mencabar..

gadis halusinasi said...

haishh aku suggest u all should go to waterfall again with me k.. how come u all tinggalkn aku..cett unfair ni... seb baik korang tak sesat klu tak sush gak kn nk cr org tlg tya jalan..wakakakakakaka...

hartini said...

huhuhu...seronok gilew tyme nih.disamping mereleasekan otak aku yg br nak betol blik pas accident nih..aku sgt gembire.nihla pes tyme aku leh kamceng dgn kwn2 chat aku..huhu..mekaceh la sume...daya,fazz,vio, ferol n qiqi..u all sume beshh...frenz forever..

fazrin said...

hahaha...wakakkakakakaa..tak tahu aku nak kata apa dah.

Blog Widget by LinkWithin