www.flickr.com
"Sahabat umpama baju yang kita pakai. Ia melindungi kita, mengindahkan kita, menjadikan kita sempurna di mata orang lain"

20 June 2008

Tasik Titiwangsa

akhirnya, tujuan melepak lepak di tasik titiwangsa..tercapai juga, maklum la..sesat pun ada, sampai nak kena tanya org, bila sudah sampai, rupanya ada konsert dan pertanding shuffle, menarik juga, ramai juga artis popular ditampilkan..
pukul 10.30 kita org bergerak pulang, kerana keesokan harinya..ada yg perlu pergi kerja..so kita org balik awal..nasib baik balik tak sesat...hehe.
thanks, vio, qiqi,lieya, anie dan nash yg datang entah dari mana.

1 comment:

anie said...

huhu mana aci thanks kat vio, nash, n qiqie..aku ngn lieya pun ada... cisss namoo ikut lg r... nama aku n lieya tak mention..

Blog Widget by LinkWithin