www.flickr.com
"Sahabat umpama baju yang kita pakai. Ia melindungi kita, mengindahkan kita, menjadikan kita sempurna di mata orang lain"

16 March 2009

Gath dak ym Downtown cheras- by faz



thanks joe pic ramai2 ni

i
nak kata gath, macam tak je, sebenarnye, just untuk jumpa member2 je, ye la, nona singapura turun malaysia, pastu sambut birthday si anie & kimi,(kimi tak datang), kira bukan gath la ni, kalau gath, mesti lagi ramai,heheehe. yang hadir pada malam tu, ramai gak, neksu, vin, lady julyiet & farah, anie, princess, jbs(lan), joesan, nash, watin, fieza, nana, qiqi,adik p, gf adik p, cas and family yg sporting(sedap anak mami sing). ok ni jalan cerita pertemuan kite org semua,hehe. byk seperti tidak dirancang sebenarnya. kul 930 baru sampai cheras, pastu gi makan dulu area2 umah anie(nasi goreng daging merah), maklum la semua dah kelaparan, pastu kelam kabut dah makan, kite org terus gerak gi downtown lebih (kurang jam 11 malam), sebab ramai dah menunggu(sori sgt2 janji kul 930). sampai kat downtown, duduk kedai makan, semua berkumpul, lama la gak, then jalan2 pasar & ada yang melalak. sampai jam 3 pagi, kite org gi kampung baru(takde dalam perancangan) pegi kedai lan sekejap je, terus ke kedai nasi lemak. makan2 & sembang2, balik.........tapi bukan semua yang balik, sebab ada org yang tak dapat masuk rumah, member dah kunci,wakakakaka. so dia org gi la jalan2 sampai pagi..(gile,haha). huh itu je la, tak reti nak cerita. kalau ada terlebih or terkurang, saya minta maaf la k. semoga kite berjumpa lagi. thanks semua yang datang. thanks juga kepada yg menjemput saya, saya hanya kuman2 je kat situ.

faz talk:
+ mari berjoging di dalam times squire,lalalala... tq castello.
+ part paling best bagi aku, time bergambar ramai2 tu, susah nak dapat camtu. siap ada banner plak tu, tq joe. yang balik awal tu, sori ye tak sempat bergambo
+ aku minta maaf ye joe & lan, sebab lama menunggu.
+ hope kite semua tak pilih kasih berkawan, kite semua kawan2.




more video http://www.youtube.com/user/an2raya

22 comments:

a&a said...

jaat seh... wekk wekk..

an2raya said...

sapa jaat tu?

silver a.k.a anie said...

sape nth yg tk dpt masuk uma tu ek.. ciann dia kn kn kn faz... hahahhaa

FeRoL said...

weiiiiiiiiiii............apsal x bg je telo kat dlm kedai tu.....

FeRoL said...

2 candle je....oooo budak2 lg upenyerr...hahaha

FeRoL said...

time nyanyi2 tu pegang kepale anie..hempok kat kek tu...mesti stylo gile babnyerr......

an2raya said...

kalau ko ade, aku rasa kite memang akan wat camtu,wakakakakaka

FeRoL said...

adoiii....neksu muke innocent je...wakakakakaka....

FeRoL said...

tu ar pasal fazz...pas da hempok kat kek tu..amik kek tu baling kat kak lady lak en...pastu pusing keliling...adoi...ape daa aku merepek ni...

FeRoL said...

tu ar pasal fazz...pas da hempok kat kek tu..amik kek tu baling kat kak lady lak en...pastu pusing keliling...adoi...ape daa aku merepek ni...

okfind88 said...

wa..beshnye..

silver a.k.a anie said...

uikss ferol brani ko ngn faz nk hempok kek tu ms aku sing.. ciss... ampess jew...lau aku tau takdenye aku nk dtg.. lalalalala.. larik lik johor jew..wakkkaa

FeRoL said...

klau aku kene hempok kt kek tu..aku g beli lg kek byk2..pastu sekor2 aku hempok balik...haha..

FeRoL said...

aku tgk korg begambo kat banner tu "saksikanlah artis2 malaysia"..korg sumenyer da mcm artis aku tgk...
mcm artis br lepas bg signature kat peminat...hahahha...

ladyjuliet said...

Hehe..best jgk tu.. hepi dpt jmpe smue org.. Hope 2 see u all again..tp len kali kite jgn main baling kek k.. x baik..rezki tu..ingt tu smue... btl x?? sorry anie.. tangan akak x sengaja.. tertepiz kek.. terkena muka n hidung anie tu..akak xder niat pun... hehehehe...

silver a.k.a anie said...

dh rs sometin will eppen.. haha.. kena gak anie.. kih kih....it's k lh..huhu..mkn kek melalui idung..ahaks!!

ladyjuliet said...

hhmm.. amboi2 dik ferol.. sedap2 dia nk baling kek tu kt muka akak ek.. dah la x balik malaysia.. sempat plk suggest cmtu kn.. meh2..balik dulu baru leh ckp...

joesan999 said...

best best best! dak pompuan kai tdong tu best sing

joesan999 said...

best best best! dak popuan kai tdong tu best sing lagu acha.. anak buah cas-telor tu. anie sing kena baling botol.. tak tahu naper.. wakakaka

anie a.k.a silver said...

pehh pitnah ko joesan... dorang bg aku munge aa bukn botol aa.. ni mesti ko rabun kn joe.. rabun malm coz tk leh bezakn munge ngn botol..wakakkaa

an2raya said...

eh bukan kena baling selipar ke? cam ayam usop sontorian

asril hakimi said...

uhuhu sedey+terharu... aku tak dapat pi lak..huwaaa

Blog Widget by LinkWithin