www.flickr.com
"Sahabat umpama baju yang kita pakai. Ia melindungi kita, mengindahkan kita, menjadikan kita sempurna di mata orang lain"

16 March 2009

kisah gath Downtown cheras- by anie

wahh best mlm tu.. ramai gak yg dtg thanks kepada yg dtg sambut besday anie n kimi tu (kimi ampes tk dtg) mlm tu dh lah gath sampai pg... huhu best2.. ade yg balik tp tk dpt msuk uma coz dak serumah tu selak pintu.. cian org tu kan.. dhlh bwk atin n fieza.. tak pasal2 merempat kt luar uma.. hahha... "dak tu" lak cll lh balik si nash tu kata uma tk leh msuk suh dia patah balik... 20 min pastu dtg lak superhero amik diaorng then bwk2 ronda2 KL... last2 tk larat then dorng p bukit permai tgk keindahan KL di waktu pg... best gak tuh gath ats bukit..wakakkakaka.... thnks gak pd superhero tu ek.. wakakaka.... tpt kul 8 setelah "dak tu" dpt crdt "dak tu" trus cll budak2 uma dia suh bukak selak pintu.. kul 8++ dorngpun balik then msuk uma trus pengsankn diri......

8 comments:

joesan999 said...

thnx bcoz invite aku n jbs joint korg.. faz, gambo pakai kmera aku tak brapa elok bcoz aku tak prasan seting lari giler mlm tu. maybe dak2 rmh aku dah usik2 seting tu. balik rmh baru aku prasan tu.. huhuhu.. sory yer everybaldi

-joesan999

p said...

wahhhh..best sgt2 jgk. smpi penang je dh rasa rndu dh kat korg.hukhuk..wpon teramat penat.tp teramat la best jgk..especialy plg best kat times tu ek faz.bior ler kt ber5 jer tau betapa bestnye kat times.hahaha..ape2 pon..i really had good time..hope dpt jmpa lgik..muahhhhhzzzzzzzz

an2raya said...

takpe, janji rock

FeRoL said...

oooooooooo......berseronok eaaa korg.....jgn seronok sgt.....

silver a.k.a anie said...

hik hik ferol jeles lh tu.. lalala

bErAkit kE LaNgit said...

best ... semoga friendship korang terus kukuh .. satu benda aku nak bagitau : rezeki tak ada, so aku tak dapat balik malaysia tahun ni .. anyway semoga sukses dalam semua mende yang korang ceburi ~`

an2raya said...

tak balik ke vio...

silver a.k.a anie said...

vio pat ler lik.. leh letink2 lg... huhu

Blog Widget by LinkWithin