www.flickr.com
"Sahabat umpama baju yang kita pakai. Ia melindungi kita, mengindahkan kita, menjadikan kita sempurna di mata orang lain"

11 July 2009

Majlis berpoyo poyo beramai2

dah sampai ke tekak ni rasanya!!


map ke awan besar dibawah, klik utk besarkan pic map





GAMBAR SUNGAI CONGKAK

Senarai peserta sepetang bersengal sengalan

  1. Kak Timah ( bukan nama sebenar) -confirmed
  2. Faz – confirmed
  3. Fa bunga -confirmed
  4. Apis -confirmed
  5. Vin - confirmed
  6. Neksu – confirmed
  7. kawan neksu - so so tong
  8. Kak Miey – confirmed
  9. P yg baik – confirmed
  10. Nana- cousin p- confirmed
  11. Tasha – confirmed
  12. gadis misteri - confirmed
  13. All777 - so so malam sahaja
Aktiviti

17 malam – Makan2 dkt Perhentian Awan Besar - makan satay kajang pkl 8-9 ( jngka masa utk sesat, jam dan sebagainya)
*update* setelah berbincang atas sebab taknak menyusahkan sesiapa, yuran sorang rm10 satu kepala. makan sampai buncit.


18 pagi – beramai2 pergi air terjun ( sungai congkak / ulu yam ) - hal2 selebihnya akan dibncangkan time mlm jumaat tu
- makanan mengikut cadangan faz bwk je mkanan msg2 then kt kumpul2 kan jer tpi ni diorg yg volunteer nk bwk – so korg yg lain bwk la mende lain---- hehe..BAWA LA APA NAK BAWA.

Tasha – bwk pelbagai jenis sandwish, rambutan, durian, gulai ketam, nasi impit, sate yg tak abis jumaat malam.
Kak miey – nugget
Nek – bihun goring/mee grg
P – nk bwk pelbagai jenis keropok, kacang, kuaci burung hamster
fa - bawa kek dan hafiz
faz, vin, hafiz - bawa telor sorang 2 biji

Peringatan- Kepada sesape ddk dkt kkl- kalo ada tikar bwk la ek… gedik la heh tkkn kami dok jauh nk bwk tikar naik bus – ( peringatan kepda tasha, faz, neksu dan kak miey) lalalalalalallalaal…

* bantahan atau cadangan(dialu alukan) , sila berikan dihalaman komen.

Disediakan oleh

Secretary gile kose P( dulik ape aku….)

gath yg lepas kat sungai congkak link

23 comments:

fazrin2211 said...

bukan gila kuasa, ni ikhlas kan,hehehe

princess said...

hanya faz yg memahami isi hati ku yg tulus ikhlas...hahahaha..wnderpet wnderpet kmi dtg..

Anonymous said...

wahhh...nk join...nk join

Natasha said...

wei... ingat yg dok kl ni buat koleksi ka tikar2 ni... aku mana penah ada tikar... adehhhh... payah toi budak p ni!

Natasha said...

anonymous.... ang nak komen sini pun ang buat anonymous.... ada hati nak join? cait!

Kak Timah said...

wahhhh... Cm besttt jerrr.. Kak Timah ingt xder gi satay kajang... Hehe..rupenyer ader... Klu nk mkn ikan kaloi leh ke?? Or satay kaloi..wakaka.. Thankz in advance 4 d tikar2 yg akan disupply nti.. Tp Kak Timah nak cari ikan kaloi nk ajak dia main congkak kt sungai nti.. Thankz pd smue n security p yg baik hati!! Opzzz... Sorry... secretary p yg baik hati..

@wEkc@sPeR said...

hahahahahaha...\:D/ cheq x leh join .....huhuhu

fazrin2211 said...

ngada erk miey

NoR SyuHaDa BinTi Aziz said...

wah bila status nek tetiba jd konfem ni...hahahahaha...memandai jek...
siap bawak bihun dgn tikar tu xtahan...

p/s kalo nak ajak someone else mlm jumaat tu leh x?

leh arr cabut cepat balik... ^ _ ^

fazrin2211 said...

ajak lew nek.jgn lupa ingatkan payung.



kawan2 semua, apa perkembangan terbaru ni? macam tak jadi je, jadi ke ni?

fazrin2211 said...

dah update, sekoq pi baca klu rajin.

fazrin2211 said...

gambar2 telah di update,beserta map, semangat terlebih!

Kak Timah said...

Ni yg wat Kak Timah semangat sgt2!! Tgk satay jer da x sabar nk gi mkn satay tu semuez!! hehehe... jumpe nanti....

farah wahidah bt abd wahab said...

ayat x bley blahhh ... mengong :))

princess said...

ish ish ish ish..tak sabor nye saya...adess.awat lambt noo ari jumaat niiiiiii

fazrin2211 said...

sok ari jumaat

sateeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sapa nak jadi bendahari ?

Anonymous said...

nama aku takda pun.jem...

fazrin2211 said...

majlis bersurai...debush..macam2 ada...sy kena pacat 3 ekor, tapi sempat detect..muhahaha.
ada gak orgn tu kena pacat sampai darah2,hehee, takpa, pengalaman hidup, bukan senang nak dapatkan?
elok utk melancarkan darah.

tq semua, thanks X 150 kuasa kuda

Natasha said...

mmg poyo pun majlis tu! :)

fazrin2211 said...

minta maaf semua, sekiranya ada yg terkurang, terlebih.

maaf bawa korang naik bukit jauh2,sampai penat, letih, lesu. tujuan aku nak bagi korang privacy, memandangkan korang semua perempuan.

maaf sekali lagi saya ucapkan.

p yg tk kena pacat. said...

jgnle begitu usop ( ucpn kpd faz)..hehe..wpon penat angkt brg n jalan jauh tahap gaban..tmpt faz bwk tu mmg privacy n di tambah plak dgn cowok ganteng yg ade skali dkt situ( kak miey yg ckp )lalalala..tk rasa pent dh nye faz..best sgt wpon jauh tpi berbaloi gitu..bak kata amy search ...berbaloi baloi...pewittt..

Anonymous said...

saya pon nk mngucapkan maaf la kepada kwn2 maner la taw...ade slah n silap...hrp2 pas ni kita leh wt yg better than this k?huhuhuhuhu...wlpn miey kena pacat...tp alhamdulillah...x nmpk pacat tu =))

Anonymous said...

saya pon nk mngucapkan maaf la kepada kwn2 maner la taw...ade slah n silap...hrp2 pas ni kita leh wt yg better than this k?huhuhuhuhu...wlpn miey kena pacat...tp alhamdulillah...x nmpk pacat tu =))

Blog Widget by LinkWithin